0

Yazasım Gelmiyor

Somurtkan
Merhabalar, Kenan Sofuoğlu ile ilgili blog girdimden sonra nedense yazasım kayboldu gitti.Zaten tekrar baba evine dönmüş olmam ve kesin bir kafa dinleyişi içerisine girmeyi isteyişim buna birazda engel oluyor.Çünkü sadece geceleri birkaç saat dışında bilgisayarı açmıyorum dahi...
Birkaç hafta içinde derslerdeki ağırlık artacak gibime geliyor.Bu yüzden sonraki vakitlerde de yine alt alanda günde ya da iki günde bir ya da birkaç post atacak gibi duruyorum.
Bu arada sosyal medya konusunda sürekli araştırma yaptığımı fakat nedense blogda bu konulardan hiç bahsetmediğimi fark ettim.Tabi buna birde ekonomi ile ilgili diğer açıklama yazılarını da biraz azalttığımı gördüm.Bu güncelliği artırmayı umuyorum.En azından kendime bunun için söz vermeye çalışıyorum (:
Herkese iyi günler dilerim.Hayattaki zor anlarınızda başarılar...

3 yorum:

arada bir her blogcunun başına gelen duygudur bu .) Bir gün bir bakarsın yazma isteğin azar :)

Benimde olduğu oluyor böyle bazen. Hemen giriyorum birhaber sitesine ilgimi çeken ve insanlarında ilgisini çekecek haberleri paylaşıyorum.

Valla ne yalan söyleyeyim ara ara geliyor böyle ama şimdi haber sitelerinden başka birşeye bakmaz oldum.Onlar da aynı haberi çevirip çevirip yayınlıyor.Biraz eski günlerdeki gibi forumlara akıyorum zaten (:
İçimde şey geçse de kurtulsam şundan...

Yorum Gönder

Bu yazı hakkındaki düşünceni paylaş (:

#Blogum 'den beri yaşam biçimim olmaya devam ediyor...